Vakbarát változat
A legszebb magyar versek
 A szepversek.glap.hu a legszebb magyar versek gyűjteménye. Gyönyörű szerelmes versek, sodró erejű romantikus költemények, humoros versek... a magyar irodalom gyöngyszemei sorakoznak itt, arra várva, hogy felfedezd őket.

Nem kell órákig válogatnod unalmas és olvashatatlan versek között, ezt mi megtesszük helyetted. (Ugyanis a családomnak az olvasás a hobbija.) Ismerjük el: még a híres költők verseinek többsége is vérszegény, idejétmúlt vagy más okból érdektelen. Ha pedig a kevésbé ismert költők művei közt böngészünk, akkor száz vagy akár tízezer vers között is csak egy-kettő olyan akad, amelyik nem csak az irodalomtudósoknak való, hanem a mindennapok emberének is mond valamit. De ezen az oldalon mi igyekszünk csupa olyan költeményt összegyűjteni, amelyeket szerintünk feltétlenül érdemes elolvasni minden költészet iránt érdeklődő embernek. Itt még véletlenül sincs egyetlen zagyva, semmiről sem szóló, döcögős vagy trágár költemény sem. (Ha ilyesmire vágysz, keresd fel a www.dokk.hu oldalt.)

Csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a korszakot és máris eléd tárulnak az akkoriban született legszebb magyar versek.

Természetesen mindezt ingyen adjuk, és csak annyi hirdetést kell elviselned, amennyit a glap.hu üzemeltetője az oldalra tesz.

A későbbiekben igyekszünk az oldalt kiegészíteni többlet információkkal: verselemzés, a legszebb versek kötőinek életrajzai, szép idézetek is lesznek majd itt. Erre még egy kicsit várni kell.

Az oldal jelenleg feltöltés alatt áll, türelmet kérünk.

 

Kérünk, hogy segíts még jobbá tenni az oldalt azzal, hogy látogatásod után kitöltöd az alábbi rövid kérdőívet:

Melyik verseket hiányolod az oldalról? (Írhatsz többet is.) *
 
Mit látnál még szívesen az oldalon a versek mellett? *
 
Írja be a számot! 'háromezer-kilencszázkettő' ->
 

 
 
Látogatók: 52.957   Oldalletöltések: 124.485   Powered by NetOffice    Hosted by: Glap.hu     w3c_html40 w3c_css20    

játékok